05 december 2022
Startuur:18:00
Einduur:22:00
Kok:Gastchef Fabian Bail en wijnsommelier Paul-Henri
Deze sessie is volzet
Restaurant Paul De Pierre staat voor toegankelijke gastronomie met focus op eerlijke producten. Chef Fabian Bail gaat aan de slag met seizoens- en streekgebonden toppers. Zaakvoerder Paul Henri is een gepassioneerd en gediplomeerd wijnsommelier en zoekt zorgvuldig bijpassende wijnen. We beloven jou tijdens deze kookworkshop alvast een onvergetelijk culinair feestmenu met aangepaste wijnen in een op en top ongedwongen sfeer.
Het is ook mogelijk om te kiezen voor een formule zonder aangepaste wijnen. Hiervoor betaal je € 75.
Gelieve dit wel op voorhand door te geven via marketing@breydel.be
Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!