MENU

Barbecue op z’n Breydels

Ha de zomer! De zon, de vakantie, de warmte van … je barbecue. Tijd om die BBQ buiten te rollen en je beste aanmaakskills naar boven te halen. Tijd om je buren jaloers te maken met overheerlijke geuren van provençaalse kruiden, marinades en gegrild vlees. Maar wist je dat je je buren nóg jaloerser kan maken? Jawel! Met het barbecuevlees van Breydel. Onze kruidenmengeling past perfect bij de smokey flavours van de BBQ. Steek die kolen maar aan en grillen maar!

Varkensvlees van Breydel op je barbecue

Ben je de traditionele barbecue met de half verbrande kippenbil en de uitgedroogde brochette meer dan beu? Wij ook! Maar er is goed nieuws. Het heerlijke varkensvlees van Breydel kan uitstekend gebruikt worden op elke grill. Een Breydelboutje om vingers van af te likken, een Breydelschenkel met z’n ongekende sappigheid of een heerlijk stuk Breydel côte à l’os die verrast met z’n authentieke karakter. Dankzij de unieke bereiding van ons vlees én onze geheime kruidenmengeling leent het zich perfect voor het zwart lijnenspel van de barbecue. Laat je slaatjes en de sausjes al maar aanrukken!

Het heerlijke varkensvlees van Breydel kan uitstekend gebruikt worden op elke grill.

Breydel hoort thuis op je barbecue

Start je barbecuefestijn met een borrelhapje, gegrild op je hete kolen. Het Breydelboutje, een klein beentje met een prachtig stukje kruidig vlees, is een leuk alternatief voor het kippenboutje. Het is wel iets groter, maar wedden dat de kids ervan zullen smullen? Glaasje bubbels erbij en toosten maar. Als je eerder fan bent van het grotere werk is de Breydelschenkel een kolfje naar je hand. Het is een ovenhammetje dat bereid wordt op dezelfde manier als de Breydelham. Ambachtelijk, of wat had je gedacht. Wat gegrilde groenten en een mosterdsausje erbij en je kan er uren van genieten. Zeker met een goed glas wijn op je terras. Moet het wat sneller gaan? Dan is de Breydel côte à l’os dé ideale oplossing. Aangezien de côte à l’os al voorgegaard is, is deze sneller klaar. Juist nog a touch of barbecue en klaar is kees.

Barbecuevlees van Breydel.

Het geheim van een geslaagde barbecue? Breydel!

Een goede barbecue heeft een aantal noodzakelijke elementen nodig. Veel salades, ontelbare sausjes, lekkere wijn, echte vriendschap en vooral … veel vlees! Dankzij de Breydelproducten is jouw barbecue nooit meer een verplicht nummertje. Je gasten zullen versteld staan van je originele keuze van vlees op de barbecue. We garanderen je dat sommige gasten hun wauw-kreet niet kunnen onderdrukken. Je weet dus wat je te doen staat: trommel je familie en vrienden op en ga je Breydelproducten halen bij je dichtstbijzijnde slager-traiteur. Iedereen aan tafel!

 

PS Extra kookinspiratie nodig? Check onze recepten-pagina!

Blog

Bekijk alle blogberichten  >