MENU

Heerlijk genieten van een vleeskroket

Ben jij, zoals vele Vlamingen, fan van een échte vleeskroket? Dan is er goed nieuws. Je kan jouw geliefkoosde Breydelham combineren met de drang naar een lekkere vleeskroket dankzij de Breydelhamkroket. Voor elk wat wils, groot of klein, maar vooral boordevol smaak. Hallo kroket!

Een vleeskroket, dat is dé perfecte combinatie van twee culinaire werelden.

Genieten van een rijkelijke vleeskroket

 

Een vleeskroket, dat is dé perfecte combinatie van twee culinaire werelden. Het begint met dat krakende korstje van de gefrituurde kroket. Daarna proef je die heerlijk dampende vulling waarbij je toch altijd een beetje je tong verbrandt, omdat je te gulzig bent. Je ervaart dat smeuïge gevoel in je mond. Wat een smaakbom! Beeld je nu eens in naar welk culinair niveau dit gerecht gebracht wordt door de toevoeging van overheerlijke, kruidige en smaakvolle Breydelham! Daarom kwamen we dan ook met de Breydelhamkroket op de proppen. De unieke smaak van Breydelham wordt zo gecombineerd met het plezier van een vleeskroket. Deze originele en ambachtelijke kroket bevat 28% Breydelham in z’n hartige, smeuïge vulling. Of hoe eten plezant (én smaakvol) kan zijn.

Van een vleeskroket kan je geen genoeg krijgen

 

Dat de vleeskroket z’n oorsprong vindt in 1705 in Frankrijk is niet meer dan een leuk weetje op familiefeestjes. Maar geef nu toe, zo’n heerlijke vleeskroket, gevuld met ovengebakken, overheerlijke beenham, daar krijgt iedereen toch het water van in de mond? Ben je op zoek naar een eenvoudig vleeskroketrecept? Combineer met een fris slaatje en voeg wat Granny Smith-appel toe voor een extra frisse toets. Of wat dacht je van een overheerlijke graanmosterd als dipsausje avant la lettre. Heb je graag een hedendaagse twist van een oerklassieker uit de Belgische keuken? Serveer dan de vleeskroket met Breydelham met een fris witloofslaatje waarin wat kaasblokjes zijn versneden. Een aanrader! Last but not least, kan het ook zoals elke Nederlander de kroket eet: gewoon uit het vuistje! Zalig.

Geef nu toe, zo’n heerlijke vleeskroket, gevuld met ovengebakken, overheerlijke beenham, daar krijgt iedereen toch het water van in de mond?
Dat de vleeskroket z’n oorsprong vindt in 1705 in Frankrijk is niet meer dan een leuk weetje op familiefeestjes.

Vleeskroket voor iedereen

 

Knapperige kroketten zijn van alle leeftijden. Zeker als ze gevuld zijn met allerlei lekkers. Of je nu jong van geest bent of een jonge leeftijd hebt, van een vleeskroket kan je gewoon al-tijd genieten. Dankzij de verschillende formaten van de Breydelhamkroket kan je het niet alleen als hoofdmaaltijd degusteren. Zo zijn er ook kleinere kroketten, ideaal als aperitiefhapje dankzij hun kokette afmeting. Wedden dat dit bij iedereen in de smaak zal vallen? Je kan ook leuk combineren met een kaaskroket en de klassieke garnaalkroket. Hoe meer kroket, hoe meer pret!

Een goede tip om je niet te verbranden is om de kleine vleeskroketjes tussen je vingers te nemen en er een klein stukje uit te bijten. Zo kan de vulling met Breydelham even afkoelen tot het hapklaar is. Opgelet, de kans bestaat dat je ervan blijft eten! Al vindt niemand dat écht erg natuurlijk.

Blog

Bekijk alle blogberichten  >