MENU

Zomers aperitieven met tapas van Breydel

Met het zomerweer van de afgelopen dagen, lijkt het wel of een zomers aperitief met een rijkelijk aanbod aan tapas en vrienden gewoon het nieuwe normaal is geworden. Gezellig tafelen in de schaduw van warme vriendschap. Een glas parelend geluk, in goed gezelschap van enkele overheerlijke aperitiefhapjes. Met de tapas van Breydel zorg je gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring. Vervang die klassieke portie gemengd met een Breydelbeleving om U tegen te zeggen. Scoren met originele tapas doe je dankzij Breydel.

Origineel aperitieven met tapas van Breydel

Een zwoele zomeravond laat zich het beste begeleiden met een lichte maaltijd. Overheerlijke tapas zijn dan je beste vriend. Trommel je buren, je vrienden of je familie op, schuif die stoelen dichterbij en een culinaire ervaring kan beginnen. Na een toost op het leven, kan een toast vol leven niet ontbreken. Vergeet tapenade of surimisalade en kies voor Breydelhammousse. Dit smeuïge laagje plezier op een krokant broodje zal je smaakpapillen tot leven wekken. Of kies voor een bordje vol sneetjes overheerlijke Breydelcharcuterie. Wat kan het leven toch heerlijk zijn, nietwaar?

Origineel aperitieven met tapas van Breydel.

De tapas van Breydel: zomers genieten

Een avond vol tapas en aperitiefhapjes doet je wegdromen, zoveel is zeker. Vakantie in eigen land, vakantie in eigen tuin. De honger naar buitenlandse reizen kan je stillen met het innovatieve aanbod van Breydel. Een bruschetta met Breydelpastrami brengt je bijvoorbeeld helemaal in Roemeense sferen, het land van de pastrami. Hou je het toch liever lekker Vlaams? Ook daar heeft Breydel hét ideale aperitiefhapje voor: de kleine Breydelhamkroket. Wakker het feestgedruis extra aan met een Breydelspekfakkel, nog zo’n topper in ons assortiment. Een dolgedraaid spiesje van ovengebakken Breydelspek dat met z’n extra kruidige smakenpallet elke zomergast zal verblijden. Een aperitief met Breydelproducten als tapas is dan ook een aperitief voor elk wat wils. Echt genieten.

De tapas van Breydel: zomers genieten.

Tapas voor mama’s en papa’s

Dé smaakbom onder de aperitiefhapjes en koning van de tapas zijn ongetwijfeld onze onvervalste Breydeltapas, een variant op het succesvolle en alom geprezen Breydelvleesbrood. Onmisbaar op elke feesttafel! Een vleesballetje waar je gewoon van blijft eten. De mosterdtoets zorgt voor dat tikkeltje meer. Ideaal voor gezinsuitjes. Tapas voor mama’s en papa’s dus. De Breydeltapas zijn balletjes van geluk en werden speciaal ontwikkeld om als aperitiefhapje of tapas te serveren. Dat ze vervaardigd zijn van magere resten Breydelham en Breydelspek zullen de calorie-gefocuste lezers onder jullie dan weer graag horen. Tapas eten zonder zorgen. Ook dat is Breydel.

Blog

Bekijk alle blogberichten  >