MENU

Maak kennis met onze Breydel Ambassadeurs!

Het gaat om winkels, cateraars en horecazaken met een hart voor onze duurzame korte keten en onze producten. Breng een bezoekje om hun culinaire Breydelcreaties te proeven of neem jouw favoriete Breydelproducten mee naar huis en ga zelf aan de slag! Deel achteraf gerust jouw ervaring op social media ;-). Tag Breydel en gebruik de hashtag #breydelambassadeur #proefgezelligheid #beleefbreydel

 


Ambassadeur detailhandels

Seven & Eleven

 

Heb je weinig tijd en nood aan een (h)eerlijke huisgemaakte maaltijd? Spring dan eens binnen in Seven & Eleven eetboetiek, een uniek concept in Lievegem. Je kan er 7 op 7 van 7 tot 23 uur talrijke gevarieerde en ambachtelijk bereide dagschotels en huisgemaakt gebak, dessert of soep afhalen uit de automaat. Laat je verrassen ter plaatse of reserveer je maaltijd online, ook levering aan huis is mogelijk.

 

Dreef 64, 9930 Lievegem  – T 0474 54 02 81 – Meer info

De Molenhoeve

 

De Bakkersmolen in Essen herbergt het stoom en bakkerijmuseum. Tijdens de week draait de molen niet, maar mag je er wel het museum bezoeken. Op zondag is een bezoek zeker aan te raden: de wieken draaien, de stoommachines ronken en een stoomtreintje draait zijn rondjes, uit de bakoven komen heerlijke geuren van vers gebakken brood, speculaas en peperkoek, en in het winkeltje kan je allerlei lekkers kopen, waaronder Breydel. Zin om iets te eten of een terrasje te doen? Dan kan je terecht in de Molenhoeve, net naast de molen gelegen. Ook hier staat Breydel vast op de kaart en vind je vast voor elk wat wils!


Sint Jansstraat 238, 2910 Essen - T 03 677 22 67 - Meer info

Slagerij Verstappen


Slagerij Verstappen, dat is al 10 jaar kwaliteit uit eigen streek. Rob Verstappen, de pater familias, is al zeer lang een veehandelaar van runderen en kalveren. Hiermee volgde hij zijn vader op. Zijn ervaring als ‘pegger’ wordt gecombineerd met de ervaring van zijn zoon Luc als slager. Dat zorgt ervoor dat je bij Luc Verstappen in Sint-Lenaarts terechtkunt voor kwaliteitsvol Wit-Blauw. Ook voor hun andere vleeswaren streven ze naar kwaliteit. Geen wonder dat ze kiezen voor Breydel: (h)eerlijk en lokaal. :-)

 

Dorpsstraat 75, 2960 Sint-Lenaarts - T. 03 313 40 58 - Meer info

Slagerij St. Pierre

Kwaliteitsslagerij St.-Pierre aan het Sint-Pietersstation is uitgegroeid tot een begrip in Gent en omstreken en staat voor dagverse producten en een hoogstaand kwalitatief aanbod. Wist je dat Breydel trouwens ontstaan is uit een nevenactiviteit van Slagerij St.-Pierre in 1979? Zeker een bezoekje waard!

 

Koningin Elisabethlaan 110, 9000 Gent - T. 09 222 23 07 - Meer info

Slagerij Franky

Slagerij Franky staat voor puur vakmanschap en vlees van topkwaliteit. Bovendien zorgen Vanessa en Franky steevast voor een onberispelijke service in een op en top gezellige sfeer.

 

Stationsstraat 45, 8470 Gistel - T. 059 32 17 23 - Meer info

Slagerij Blockeel

Slagerij-traiteur Blockeel serveert kwaliteitsvol rundsvlees van de eigen veestapel aangevuld met topvlees dat zorgvuldig geselecteerd wordt op de Parijse vroegmarkt. Daarnaast kan je ook bij Blockeel terecht voor een enorme variatie aan seizoens-, streek- en dagproducten. Zowel vers vlees als bereidingen.

 

Prins Leopoldstraat 65, 9700 Oudenaarde - T. 055 31 15 68 - Meer info

Sterslager Kris & Evelien

De ster staat voor kwaliteit. Voeg daar nog een vriendelijke bediening en ruim assortiment aan toe en je begrijpt meteen waarom klanten hier graag terugkeren. Kris en Evelien spelen bovendien graag in op speciale acties en hebben een hart voor hun streek. Zo zijn ze trots op hun Asperse matrak en laten ze je graag kennismaken met onze Breydelproducten ;-)

 

Steenweg 49, 9890 Asper – T. 09 384 12 31 – Meer info

De Kasteelhoeve


De Kasteelhoeve wordt gerund door 2 broers die samen met hun vrouwen elke dag streven om verse producten op de markt te brengen. Ze verwerken verse melk tot heel wat lekkere producten zoals yoghurt, plattekaas, boter en tal van ambachtelijke dessertjes. Naast de hoevezuivel presenteren ze ook uitgebreid gamma aan kaas en charcuterie. Kortom, je haalt er het beste uit jouw streek!

Kasteelstraat 6, 8340 Moerkerke - T 0472 37 31 44 - Meer info

Slagerij - Traiteur Luc


Slagerij Luc werd opgericht in 1983 en groeide uit tot een gevestigde waarde in Sterrebeek. Ga zeker eens langs om te proeven van de huisspecialiteiten: lekkere pensen en het Belgisch wit-blauw rundsvlees van eigen kweek. Luc en z'n team zetten in op kwaliteit en hebben extra aandacht voor dier en milieu. Zo passen ook onze Breydeldelicatessen perfect in het (h)eerlijke assortiment ;)


Mechelsesteenweg 185, 1933 Sterrebeek - T 02 731 23 41 - Meer info

Slagerij De Knop

 

Slagerij De Knop is zoveel meer dan een gewone slagerij. Zo wordt alles vers en artisanaal bereid in het eigen atelier. De jarenlange ervaring in de keuken zorgt dan weer voor erg smaakvolle bereidingen, voor als het eens snel moet gaan. Dirk en z’n team staan steeds met veel passie paraat om jou te inspireren en bedienen. Je kan ook online jouw bestelling plaatsen.

 

Brusselstraat 547, 1700 Dilbeek – T 02 469 39 65 – Meer info

Huis Maria

Huis Maria is een familiebedrijf dat bestaat uit 3 supermarkten, 3 aanliggende drankcentrales en 1 restaurant. Dagelijks zetten een 100-tal gemotiveerde medewerkers zich in om een ruim assortiment dagverse voeding en drank aan te bieden met de grootste service. Je kan er ook terecht voor al jouw feesten: van een verrassingsbrood of kaasplank tot uitgebreid feestelijke buffet of barbecue.

 

Kasteelstraat 32, 8755 Ruiselede - T 051 68 84 72

Rollegemstraat 173, 8880 Ledegem – T.056 50 91 12

Brugsesteenweg 9, 8531 Hulste – T. 056 71 33 28

 

Meer info

Proxy Delhaize Sint-Amandsberg

 

In Proxy Delhaize Sint-Amandsberg kan je winkelen in een gastvrij kader. Je vindt er de producten die je nodig hebt en de kwaliteit die je mag verwachten van een Delhaize. Bovendien kan je er ook op zondagvoormiddag je inkopen doen.

Bij Proxy Delhaize Sint-Amandsberg kan je steeds terecht voor kwaliteitsvlees, waaronder je favoriete Breydeldelicatessen, kraakvers brood, lekkere wijn, gezonde zuivel en heel wat bio-producten. Wees welkom!

 

Waterstraat 4, 9040 Sint-Amandsberg, T. 09 348 48 63 - Meer info

Proxy Delhaize Sint-Lievens-Houtem

 

De Proxy Delhaize in Sint-Lievens-Houtem is voor de inwoners van Sint-Lievens-Houtem een heuse buurtsupermarkt die inspeelt op de behoeften van de consument: comfortabel winkelen, flexibiliteit, kwaliteitsaanbod van voedingsproducten en uiteraard nabijheid. Binnen het kwaliteitsaanbod van voeding vind je diverse Breydeldelicatessen. Ook voor leuke Breydelacties kun je bij de zelfstandige uitbaters terecht!

 

Edgard Tinelstraat 16-8, 9520 Sint-Lievens-Houtem, T. 053 62 77 51 – Meer info

Proxy Delhaize Kluisbergen

 

Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, een onberispelijke service en winkelgemak zijn de kernwaarden van Proxy Delhaize Kluisbergen. Je kan er terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar ook meer exotische of feestelijke ingrediënten. Kortom, het comfort van een buurtwinkel die inspeelt op alle moderne noden en waar de klant steeds centraal staat!

 

Oudenaardebaan 2, 9690 Kluisbergen – T 055 31 49 72 – Meer info

Proxy Delhaize Ronse

 

Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, nabijheid, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Proxy Delhaize Obelisk. De eigenaars Nathalie en Joaquin baatten voorheen slagerij-traiteur Lugan uit en zijn dus niet aan hun proefstuk toe. Ze bieden dezelfde specialiteiten aan, maar hebben het aanbod uitgebreid met een wijnafdeling, groenten en fruit en een broodafdeling. Alles kraakvers en bovendien met een hart voor streekproducten. Kortom de klant en beleving staan hier centraal, een perfect match met Breydel dus!

 

Markt 15, 9600 Ronse  – T 09 310 60 69 – Meer info

AD Delhaize Nederename


Al drie generaties lang staan klanten centraal in AD Delhaize Nederename. Met een winkeloppervlakte van 2100 m² creëren de vele medewerkers een unieke winkelbeleving.

Ondanks het grote assortiment, met meer dan 18 000 verschillende producten – waarvan 50 % in de versmarkt, mag je in AD Delhaize Nederename toch een persoonlijke service verwachten.

De eigen traiteurafdeling en bedieningstoog is een grote troef. Vraag er naar je favoriete Breydeldelicatessen. De slagers bedienen je met de glimlach en geven je het nodige culinair advies.

 

Nederenamestraat 122, 9700 Nederename - T. 055 31 44 38 - Meer info

AD Delhaize Lievegem

Delhaize zet zich dagelijks in om producten aan te bieden waarbij extra aandacht besteed wordt aan voedingswaarde, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid, en dat tegen prijzen die passen in ieders budget. Bij Delhaize Lievegem kan je 7/7 terecht om een ruim assortiment verse groenten, fruit, vlees en vis te ontdekken. Het vriendelijke personeel en de vlotte service maken jouw bezoek helemaal af!

 

Laagland 1, 9920 Lievegem - T. 09 218 08 30 - Meer info

AD Delhaize Lede

AD Delhaize Lede is veel meer dan een dorpswinkel. Het is een gevestigde waarde waar je alles vindt wat je nodig hebt om lekker en gezond te koken. Kwaliteit, prijs en klantvriendelijkheid zijn dé sleutelwoorden waardoor bezoekers graag opnieuw langskomen. De huiselijke sfeer en aangename winkelervaring maken van dit familiebedrijf een echte succesformule!

 

Wichelsesteenweg 192 C, 9340 Lede – T. 053 80 72 70 – Meer info

 

AD Delhaize Zwijnaarde

Huisgemaakte salades, sushi, een ruim assortiment bereide gerechten en steeds een lekker aanbod patisserie. Lekker, vers en van topkwaliteit is het credo van AD Delhaize Zwijnaarde. Het vriendelijke winkelteam helpt je graag waar nodig. Bovendien kan je er elke zondag terecht van 8 uur tot 20 uur. Fantastisch toch?!

 

Oudenaardsesteenweg 80, 9000 Gent – T. 09 383 82 27 – Meer info

AD Delhaize Lochristi

Bij AD Delhaize Lochristi staat de klant en beleving centraal. Zo zijn er speciale aanpassingen gedaan zodat je vlotter door de verschillende rayons kan lopen en het grootste winkelcomfort geniet. Het geheel oogt mooi en gezellig. Daarnaast staat ook kwaliteit centraal: het brood wordt dagelijks vers gebakken en je geniet er een erg ruim assortiment verse vis, vlees en bereide gerechten. Uniek aan deze winkel is dat het volledige dak bedekt werd met zonnepanelen zodat het elektriciteitsverbruik van de winkel 100% duurzaam is. Absoluut een bezoekje waard!

 

Dorp-Oost 62, 9080 Lochristi – T. 09 356 00 84 – Meer info

AD Delhaize Geraardsbergen

Bij AD Delhaize Geraardsbergen vind je alles wat je nodig hebt: een snelle maaltijd of belegd broodje voor ’s middags, de ingrediënten om een culinair topmenu te creëren en uiteraard ook alles om jouw maaltijd te begeleiden. Bovenop het ruime assortiment voor elke dag, vind je er ook ontelbaar veel specialiteiten en streekproducten. Kraakvers, de hele dag door en 7/7.

 

Astridlaan 72, 9500 Geraardsbergen – T. 054 41 01 78 – Meer info

AD Delhaize Zottegem

Naast het volledige assortiment van Delhaize, biedt AD Delhaize Zottegem je nog zoveel meer aan: een eigen beenhouwerij met zelfbediening, een traiteurafdeling waar je zowel terecht kan voor dagschotels als speciale gelegenheden en meer exclusieve ingrediënten en streekproducten. Kortom; AD Delhaize Zottegem staat voor topkwaliteit met een hart voor voeding!

 

Z-Park Zottegem Langestraat 53, 9620 Zottegem – T. 09 364 44 20 – Meer info

AD Delhaize Waregem

Delhaize zet zich dagelijks in om producten aan te bieden waarbij extra aandacht besteed wordt aan voedingswaarde, duurzaamheid en gezondheid. In Delhaize Waregem geniet je elke dag van een ruim aanbod. Bovendien kan je via de website erg eenvoudig jouw buffetten, bakkerijproducten en bereide gerechten bestellen. Check zeker ook elke week de interessante promo’s. Kortom: ga langs, geniet van je winkelervaring én van je favoriete Breydelproducten natuurlijk: aan de beenhouwerij en bij de voorverpakte charcuterie.

 

Gentseweg 602, 8793 Waregem - T. 056 60 11 14 - Meer info

AD Delhaize Deinze

AD Delhaize Deinze is de grootste AD Delhaize van ons land en gaat steeds op zoek naar de nieuwste trends om de klant een nog betere beleving en service te bieden. Zo kan je er binnenkort meteen ook jouw aangekochte etenswaren nuttigen in de gezellige verbruikersruimte. Naast het enorm uitgebreide assortiment verse producten, vind je vooraan in de winkel ook een ruime waaier aan huisbereide traiteurmaaltijden. Ook open op zondag!

 

Gentsesteenweg 9, 9800 Deinze - T 09 386 05 71 - Meer info

AD Delhaize Merelbeke

AD Delhaize Merelbeke adviseert, verwent en inspireert jou graag dagelijks met een uitgebreid aanbod kwalitatieve en exclusieve producten. Het accent ligt op lekker en vers, met extra aandacht voor eigen streek. Kom langs en geniet van een ware culinaire beleving!

 

Gaversesteenweg 2, 9820 Merelbeke - T 09 210 85 20 - Meer info

AD Delhaize Ophasselt

Het complete assortiment en de uiterst vriendelijke bediening zorgen voor een aangename winkelervaring. Je vindt er zowel exotische producten als lekkers uit eigen streek, dagelijks vers en voor een uitstekende prijs-kwaliteit. Hou zeker ook de vele promo’s en acties in de gaten ;-)

 

Leopoldlaan 58, 9500 Geraardsbergen - T 054 50 32 94 - Meer info

AD Delhaize Brakel

 

AD Delhaize Brakel is een echt familiebedrijf dat al drie generaties streng inzet op kwaliteit en versheid. Hun filosofie luidt: het klantvriendelijk aanbieden van dagverse topkwaliteit. Hoewel de buurtwinkel van weleer uitgroeide tot een Delhaize supermarkt staan Maarten en Yasmin dicht bij hun klanten en hebben ze extra aandacht voor de kleinste details. Kortom, een perfect match met Breydel ;)

 

Kasteelstraat 31, 9660 Brakel - T 055 42 18 24 - Meer info 

AD Delhaize Maldegem


AD Delhaize Maldegem is boven alles sterk in vers. Zo werken ze in de slagerij nog ambachtelijk met eigen slagers die de runderen vakkundig uitbenen en versnijden. In de afdeling charcuterie wordt het vlees ter plaatse afgesneden en in de traiteurafdeling prijkt een ruim assortiment huisbereide gerechten en dagschotels, bereid door de enthousiaste koks ter plaatse. Ook in de bakkerij wordt alles ter plaatse meerdere malen per dag afgebakken. Nog niet overtuigd? Ga dan zelf eens langs en haal meteen ook wat Breydel in huis ;)

Sint Barbarastraat 23, 9990 Maldegem - T 050 40 45 10 - Meer info 

AD Delhaize Heusden


AD Delhaize Heusden speelt in op al jouw noden: een ruim assortiment - gaande van lokale specialiteiten tot exotische toppers, vriendelijke bediening en gemak. Zo kan je er 7 op 7 terecht en vind je ongetwijfeld jouw gading tussen de vele bereide maaltijden als het eens snel moet gaan. Hou zeker ook de vele acties en promoties in de gaten ;)
Meersstraat 2 E, 9070 Heusden - T 09 230 50 60 - Meer info

Eurospar Denderleeuw

Danny en Yves trekken 100% de kaart voor vers in hun Eurospar. Verse groenten en fruit dus, maar vooral ook een heel mooi assortiment vers vlees, charcuterie en bereide maaltijden. Hoe kan het ook anders met twee broers die al van jongs af zelf in de winkel en keuken staan ;-)

 

Steenveldlaan 17, 9473 Welle - T 053 66 65 38 - Meer info

Spar Eke

Spar Eke is een buurtspeler pur sang! Zo zetten Celine en Mathias voluit in op lokale verankering en betrokkenheid. Dit gaat gepaard met een ruim aanbod verse producten, zowel voor je dagelijkse inkopen als feestelijke momenten met familie en vrienden. Bovendien trakteert Spar Eke ook regelmatig met proevertjes zodat je nog gemakkelijker keuzes kan maken. Kortom: (h) eerlijk eenvoudig en vers!

 

Steenweg 131, 9810 Nazareth – T. 09 385 81 65 – Meer info

Spar Aalter

Spar Aalter is dé versspecialist bij jou in de buurt! Zo laten ze het brood ter plaatse rijzen en wordt het nadien gebakken in een echte bakkersoven. Daarnaast kan je er telkens ook genieten van diverse zelfgemaakte specialiteiten en traiteurbereidingen. Ondanks het erg uitgebreide gamma, met extra aandacht voor lokale telers, slaagt de familie Van Laecke erin om de sfeer van een buurtwinkel uit te stralen waar jij als klant centraal staat.

 

Lostraat 44, 9880 Aalter – T. 09 374 22 97 – Meer info

Spar Hofstade


In Spar Hofstade staan Rita, Myriam, Birgitta en hun team steeds paraat om je te helpen of gewoon een babbeltje te slaan. Het is een typische gezellige buurtwinkel waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen met extra aandacht voor vers. Hou ook de vele acties en promoties in de gaten ;)

Tervuursesteenweg 25, 1981 Zemst - T 015 42 22 85 - Meer info 

Spar Denderwindeke


Bij Spar Denderwindeke kan je terecht voor lokaal lekkers, maar ook voor toppers met een exotische toets zoals sushi en donburi. Telkens weer kraakvers. Het vriendelijke personeel staat je graag bij met advies en kookinspiratie. Check zeker ook de heerlijke kant-en-klaar maaltijden voor als het eens snel moet gaan ;)

Edingsesteenweg 313, 9400 Denderwindeke - T 054 33 50 04 - Meer info 

Spar Erembodegem


Spar Erembodegem is uitgegroeid tot een echte buurtwinkel. Samen met zijn team focust Eric op klantvriendelijkheid en verse producten. Tegelijk brengen ze vernieuwing, bijvoorbeeld met het ruime assortiment kaas en charcuterie en traiteurgerechten. Op de parking staat bovendien een broodautomaat met vers brood, 24 op 7. Kortom, alles wat je nodig hebt binnen handbereik!

 

Brusselbaan 208, 9320 Aalst – T 053 51 01 20 – Meer info

Carrefour Market Gavere

In Carrefour Market Gavere vind je alles wat je nodig hebt, op een paar passen van thuis! Je vindt er een ruim assortiment verse seizoensproducten en lokale lekkernijen. Zo kan je er kennismaken met een gevarieerd en wisselend aanbod Breydelproducten, van Breydelham tot Breydelschenkel. Scoor nog snel een receptje op onze website en genieten maar :)

 

Kasteeldreef 19, 9890 Gavere – T. 09 384 30 28 – Meer info 

Carrefour Market Wetteren

Carrefour Market Wetteren is een aangename winkel met een ruime keuze aan kwaliteitsproducten. De focus ligt vooral op vers, aangevuld met thematische corners zoals “tapas & more”, “saladbar” en “home baking”. Dit alles in een modern en gastvrij kader zodat je als klant het ultieme winkelcomfort geniet!

 

Zuidlaan 115, 9230 Wetteren – T. 09 365 66 11 – Meer info 

Carrefour Market Knokke

 

Bij Carrefour Market Knokke vind je op enkele passen van huis al je dagelijkse boodschappen. Je kan er terecht voor een ruim assortiment verse en lokale seizoensproducten, waaronder Breydel natuurlijk ;) De uiterst vriendelijke bediening maken je aangename winkelervaring compleet! 

 

Natiënlaan 77, 8300 Knokke - T 050 63 06 11 - Meer info


Carrefour Market Brugge Sint-Kruis

Ook Carrefour Market Brugge Sint-Kruis legt de focus op lekker en vers. Je kan er terecht voor een ruim assortiment groenten en fruit waarbij extra aandacht is voor bioproducten, maar ook de sushibar, de traiteurdienst met heerlijk verse dagschotels en vistoog met bediening zijn een extra vermelding waard.

 

Maalse Steenweg 334, 8310 Brugge – T. 050 36 76 11 – Meer info

Hypermarkt Carrefour Brugge B-Park

 

Hypermarkt Carrefour Brugge B-Park bied je het beste van twee werelden: het ruimste assortiment verse voedingsproducten aangevuld met de leukste niet-voedingsproducten: van textiel over elektro tot de meest verrassende cadeaus. Bovendien kan je er dagelijks terecht van 8u.30 tot 20u.! 

Blankenbergse Steenweg 420, 8000 Brugge – T. 050 32 66 11 – Meer info

Blog

Bekijk alle blogberichten  >