MENU

Het geheim van Breydel

Niets beters om de honger te stillen dan een lekker sneetje vlees met een authentieke smaak. Wat dacht je van een stukje sappig varkensvlees dat bereid werd in de traditie van écht vakmanschap? Eentje met een uniek gebakken smaak, een lekker kruidig stukje genot in je mond? Wat dacht je van Breydel?

Breydel, dat zijn vleeswaren om te beleven

Breydel is uniek door de manier waarop het varkensvlees wordt bereid. Met kennis van zaken, maar evenzeer met liefde voor het product. Aan het hele bereidingsproces hangt een verhaal. Een verhaal van vader op zoon. Een verhaal van traditie en nostalgie. Een verhaal van vakmanschap en kunde.

 

De oven van Breydel legde eerder een wereldreis af. De buitengewone bakwijze is echter niet het enige dat de producten van Breydel zo smaakvol maakt. Ook de kruidenformule is bijzonder en apart. De exacte samenstelling van de kruidenmengeling is een goed bewaard familiegeheim. En neem dat gerust letterlijk.  

Breydel is uniek door de manier waarop het varkensvlees wordt bereid.
Het is een recept dat van vader op zoon werd doorgegeven. Een recept dat met veel zorg wordt bereid. Een recept dat Breydel zo uniek maakt. Dat het varkensvlees z’n perfecte smaak geeft. Want we gaan er prat op: geen ander vlees heeft dezelfde smaak! Neem gerust de proef op de som. The legend is real.
Breydel, dat zijn vleeswaren om te beleven.

Koken met Breydel, koken met liefde

Of je nu je weekend start met eieren met Breydelspek of je lunch op het werk een niveau hoger tilt met een slaatje met Breydelham, van Breydel kan je genieten op elk moment. Breydel is dan ook oervlaams en smaakt naar pure gezelligheid. Het is vlees van de bovenste plank, zoveel is duidelijk. Heb je bijvoorbeeld ons Breydelvleesbrood al geproefd, een echte hit. Heerlijke ‘fricandon’, zoals we dat op z’n Vlaams zeggen. Probeer zeker onze variant met echte Tierenteyn mosterd, letterlijk om duimen en vingers van af te likken.

Het geheim van Breydel zit in het DNA

Niet alleen het Breydelspek, de Breydelham of het Breydelvleesbrood is uniek. Ook het eigen bedrijf heeft een eigenheid die ons zo uniek maakt. 
De beleving van Breydel in al z’n facetten zit gebakken in ons DNA. We zijn fier op onze lokale verankering. Op onze experten status. Op ons enig karakter. We combineren dan ook uitstekende grondstoffen met de bezieling van elk lid van de grote familie die Breydel rijk is. Dat Breydelham en Breydelspek officieel erkend zijn als streekproduct is een fijne erkenning voor het harde werk. Al blijft de appreciatie, het enthousiasme en het culinair genot van de fans van Breydel de allermooiste bevestiging van ons goed bewaarde geheim: gezelligheid op een bord. Gezelligheid om te beleven. Breydel om te beleven.
Niet alleen het Breydelspek, de Breydelham of het Breydelvleesbrood is uniek.

Blog

Bekijk alle blogberichten  >