Niets beters om de honger te stillen dan een lekker sneetje vlees met een authentieke smaak. Wat dacht je van een stukje sappig varkensvlees dat bereid werd in de traditie van écht vakmanschap? Eentje met een uniek gebakken smaak, een lekker kruidig stukje genot in je mond? Wat dacht je van Breydel?
Breydel is uniek door de manier waarop het varkensvlees wordt bereid. Met kennis van zaken, maar evenzeer met liefde voor het product. Aan het hele bereidingsproces hangt een verhaal. Een verhaal van vader op zoon. Een verhaal van traditie en nostalgie. Een verhaal van vakmanschap en kunde.
De oven van Breydel legde eerder een wereldreis af. De buitengewone bakwijze is echter niet het enige dat de producten van Breydel zo smaakvol maakt. Ook de kruidenformule is bijzonder en apart. De exacte samenstelling van de kruidenmengeling is een goed bewaard familiegeheim. En neem dat gerust letterlijk.
Of je nu je weekend start met eieren met Breydelspek of je lunch op het werk een niveau hoger tilt met een slaatje met Breydelham, van Breydel kan je genieten op elk moment. Breydel is dan ook oervlaams en smaakt naar pure gezelligheid. Het is vlees van de bovenste plank, zoveel is duidelijk. Heb je bijvoorbeeld ons Breydelvleesbrood al geproefd, een echte hit. Heerlijke ‘fricandon’, zoals we dat op z’n Vlaams zeggen. Probeer zeker onze variant met echte Tierenteyn mosterd, letterlijk om duimen en vingers van af te likken.