MENU

Teamwork en vertrouwen

De grootste kracht van Breydel is de motivatie van onze mensen. Hetgeen ons verbindt, hetgeen ons deel laat uitmaken van de Breydel-familie, is het enthousiasme waarmee we ons werk uitvoeren. Die verbondenheid staat ons toe elkaar te inspireren, motiveren en aan te moedigen.

We gaan met elkaar om vanuit respect en vertrouwen. Iedereen is samen verantwoordelijk voor het naleven van onze kernwaarden. Zo beleven we Breydel elke dag. Vriendelijk zijn voor elkaar vertaalt zich bovendien in vriendelijk zijn voor onze klanten, partners en leveranciers.

Breydel biedt verschillende carrièreopties en stelt mensen in staat om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe vaardigheden te leren. Daarvoor besteden we aandacht aan opleiding, maar bovenal aan gezondheid, veiligheid en welzijn van werknemers.

Door een brede focus op duurzaamheid en vanuit de visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen, maken onze mensen van Breydel een bedrijf van de toekomst. Een bedrijf waarop vader Antoine zaliger trots zou zijn!

Ontdek onze vacatures

Blog

Bekijk alle blogberichten  >