MENU

Terug naar school: ham op de boterham

 

De maand september staat synoniem met een nieuwe start. Vooral voor je kids die na een fijne vakantie terug naar de schoolbanken moeten verhuizen. Een nieuwe juf, een nieuwe klas, er komen heel wat nieuwe indrukken op hen af. Maak van hun goed gevulde brooddoos een aangename constante en vul hun magen en harten met een heerlijk lunchpakket. Ham op de boterham is dan ook een goede keuze. Zeker als die ham van Breydel is, of wat had je gedacht. Een lekker gevulde brooddoos is half gewonnen. Breydel in de brooddoos is volledig genieten.

Een sneetje ham als verrassing

Wanneer de schoolbel rinkelt op de middag, is het verzamelen geblazen in de schoolrefter. Kinderen halen hun lunchpakket boven en kijken dan vol verwachting wat mama of papa voor hen in petto heeft. Verras je kroost culinair met een sneetje ham. Een sneetje Breydelham is de allerbeste keuze. Uniek gebakken, lekker kruidig. Breydelham is er voor alle leeftijden. Wedden dat de vriendjes zullen willen proeven? Goed om weten is dat zo’n boterham met ham zorgt voor voldoende energie en de juiste voedingswaarden bevat, net wat je kind nodig heeft na een voormiddag bijleren. Dat ham in het algemeen ook amper vet bevat, maakt het een essentieel onderdeel van je evenwichtige lunch. Breydel zorgt voor je hele familie.

 

Verras met ham en preisla

Zijn de kids na enkele weken die boterham met ham beu? Wissel je zelf graag eens af? Dan hebben we een tip voor je klaar. Maak bijvoorbeeld overheerlijke ham en preisla. Heerlijke stukjes Breydelham met zacht gepocheerde prei en heerlijke mayonaise. Het zorgt voor afwisseling in de brooddoos én is vooral een heerlijk festijn om vingers af te likken. Heb je minder tijd, maar wil je je kinderen toch wat meer groenten laten eten? Voeg wat sla of wat verse stukjes tomaat toe op de plakjes ham.

Ham op de boterham is een goede keuze.
Een hardgekookt eitje van de kip uit de tuin en een sneetje kaas van bij ons en hopla: een broodje ‘smos’ is geboren. Door enkel kwaliteitsproducten, zoals Breydelham, te selecteren, geef je je kinderen enkel het allerbeste. En dat is tenslotte het enige wat telt, toch?
Je kleine eters laat je smullen van een lekkere boterham met ham.

Ham in de brooddoos, da’s smullen

Je kleine eters laat je smullen van een lekkere boterham met ham. Rijkelijk belegd en met liefde verpakt. Een gewone boterham of een sandwich. Of in driehoeken gesneden voor een luxueuze lunch. Of doe eens zot en geef hen een dubbel sneetje Breydelham. Om extra te genieten. Om een lege brooddoos terug te zien wanneer ze ’s avonds aan hun huiswerk zijn begonnen. Om hun honger te stillen van al dat spelen en leren. En om hen te laten zien dat je heerlijk kan genieten van Breydelham. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Wil je helemaal ouder van het jaar worden met de best gevulde brooddoos? Probeer dan onze receptenzoeker. Zoek op het trefwoord “broodje” en ontdek het broodje Breydel de Luxe of een Bourgondisch broodje. Het water komt je gegarandeerd in de mond.

Blog

Bekijk alle blogberichten  >