MENU

Breydel, dat is ham van bij ons

Dat het Breydelvarken een ras apart is, kon je al lezen in één van onze vorige blogberichten. Het wordt met de grootste zorg gekweekt. Op die manier garanderen we je puur Belgisch genot op je bord met lekkere ham van bij ons. Het Breydelvarken staat dan ook met 4 poten in Vlaamse velden, lekker lokaal, letterlijk onder de kerktoren. Want Breydel, dat is lokaal engagement. Breydelham en alle andere Breydelproducten beleef je lokaal. 

Ham van bij ons, da’s van bij Breydel

Een lekker stukje ham van Breydel, ook wel gekend onder de naam Breydelham, dat is op-en-top Belgisch varkensvlees op z’n best. Combineer die lokale verankering met de ambachtelijke wijze waarop we zowel onze knorrende vrienden verzorgen als het finale product bereiden en je komt tot een explosieve cocktail aan verfijnde smaken. Zo’n eindresultaat bekom je alleen door uniek teamwork. De varkensboeren in de onmiddellijke omgeving van het hoofdkwartier van Breydel kweken speciaal voor ons. Ze maken deel uit van de hartelijke familie die Breydel is.

Een lekker stukje ham van Breydel, ook wel gekend onder de naam Breydelham, dat is op-en-top Belgisch varkensvlees op z’n best.
Dat we daardoor ook aandacht hebben voor de toekomstige leden van deze familie, lees: een beperktere ecologische voetafdruk en minder transport op onze overvolle wegen, is meer dan mooi meegenomen. Het is een doel op zich. De term “ham van bij ons” is dan ook niet zomaar een uitgeholde reclameboodschap, het is een levensvisie. We steunen zo de lokale economie. Want wij zijn van hier.
Ham op ambachtelijke wijze.

Ham op ambachtelijke wijze? Helemaal Breydel!

Talloze Belgen genieten dagelijks van een sneetje roze geluk. Dat er achter dat heerlijke sneetje ham op de boterham een heel verhaal schuilgaat, is veel minder gekend. Nochtans trekt Breydel bewust de kaart van een open en eerlijke aanpak. Zo fier zijn we wel op onze Breydelham. Ons ambachtelijk vakmanschap kent zeker een lange geschiedenis. We specialiseerden ons bewust in ovengebakken varkensvlees. Ham is trouwens maar één van onze topproducten die ons Belgisch aanbod rijk is. Naast de geheime kruidenmengeling heeft onze ambachtelijke manier van werken nóg een geheim ingrediënt: de passie van onze medewerkers. Dat maakt van onze ham, Breydelham. En vakmanschap wordt daardoor Breydel. En dat proef je.

Breydelham = 100% Belgische ham

Zeg niet zomaar ham tegen onze Breydelham. We dragen onze ambachtelijke lekkernijen op handen en zorgen voor die typische Vlaamse gezelligheid. Door in te zetten op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zorgen we voor een op-en-top Belgisch product dat verankerd is in de Oost-Vlaamse aarde. Al onze partners bevinden zich in een straal van 25 km. Daardoor kent iedereen ook echt iedereen. Samen bezorgen we jou de ham die je verdient: échte ambachtelijke Breydelham om van te genieten. Het is je gegund!

Breydelham en alle andere Breydelproducten beleef je lokaal.

Blog

Bekijk alle blogberichten  >