Bloemkoolflensjes met Breydelham
Type gerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Winter
Calorieën
668.00 kcal/persoon
Ingrediënten
1 bloemkool
3/4 l melk
200 g bloem
2 eieren
200 g Breydelham in reepjes of blokjes
150 g boter
150 g gemalen kaas
1/2 l bechamelsaus
Peper, zout
Nootmuskaat
100 g gemengde sla
Bereidingswijze
Kook de bloemkoolroosjes gaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Mix de melk, de eieren, de bloem en de bloemkoolroosjes.
Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Bak van dit deeg kleine flensjes. Bak de Breydelham kort. Bereid een kaassaus door een roux te mengen met melk en kaas.
Serveer de flensjes in een blaadje gemengde sla met de Breydelham en de kaassaus.
Stuur je recept in >