MENU

Recept

Scampi in een jasje van Breydelspek met tomatensalsa

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Voorgerecht

Seizoen

Zomer

Calorieën

233.00 kcal/persoon

Ingrediënten

20 scampi’s
20 dunne sneetjes Breydelspek
4 citroengrasstengels

Voor de salsa:

4 tomaten
1 rode ui
1 groene paprika
Sap van 1 citroen
1 dl witte wijn
1 theelepel komijnzaad
2 el gehakte verse koriander

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Pel de scampi’s, verwijder het darmkanaal, wikkel ze in een sneetje Breydelspek en steek ze op een citroengrasstengel.

 

Pel de tomaten, haal de aadjes er uit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.

 

Snipper de rode ui en de paprika fijn en meng alles met het citroensap, de witte wijn, de komijnzaadjes en de gehakte koriander.

 

Gril de scampi’s gedurende 5 minuutjes op een barbecue of in een grillpan. Serveer met de salsa en eventueel een beetje rijst of pasta.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >