MENU

Recept

Pita met tomaten en Breydelvleesbrood

1 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Ingrediënten

4 pitabroodjes
1 Breydelvleesbrood (met mosterd of kaas)

Voor de gekonfijte tomaten:
12 kerstomaatjes
1 rode ui ultrafijn gesneden
Verse tijmblaadjes
Olijfolie
Zwarte peper
Zeezout
Citroenzestes en sap van 1 citroen
Ouzo

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Maak de gekonfijte tomaatjes: Kook de olijfolie op met de tijm, citroensap en zestes en de Ouzo. Neem van het vuur en leg er de gehalveerde tomaatjes en fijngesneden rode ajuin in. Laat afkoelen.

 

De broodjes: Warm de pitabroodjes en snijd doormidden. Snijd het Breydelvleesbrood in fijne plakjes.

 

Presentatie: Schik Breydelvleesbrood en kerstomaatjes in het geopende pitabroodje.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >