MENU

Recept

Broodje Paysanne met Breydelspek

1 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Ingrediënten

1 rond plat broodje
Maredsous Verse Kaas Peper-mix
Tomaat Tapenade
Breydelspek
Spinazie, jonge scheuten
Sjalotten, fijn gesneden

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Snij het broodje open en besmeer het met Maredsous Verse Kaas Peper-Mix. Beleg met Breydelspek, jonge spinaziescheuten en sjalotten.

 

Besmeer de andere helft van het broodje met tomaat tapenade en leg op de rest.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >