Panini Tomaat Dijonnais met Breydelkoek
Type gerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Winter, Lente, Zomer, Herfst
Ingrediënten
1 wit stokbrood
1 zakje smeltmozzarella
2 el gekruide tomatensaus
1/2 Breydelkoekje met mosterd
Een handjevol rucola
Uisnippers
Bereidingswijze
Snij het stokbrood middendoor en besmeer de onderkant met de gekruiden tomatensaus.
Breng de schijfjes Breydelkoek met mosterd aan en beleg vervolgens met de smeltmozzarella, rucola en uisnippers.
Sluit het stokbrood en leg het in de panini-grill.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!