Slaatje met rilette van Breydelhammetje
Type gerecht
Voorgerecht
Seizoen
Lente
Calorieën
875.00 kcal/persoon
Ingrediënten
2 Breydelhammetjes
12 el mosterdvinaigrette
1 el kappertjes
1 el gehakte peterselie
1 el gehakt
1 ei
Graanmosterd
2 sneetjes brood
Olijfolie
Kroepoek
Preischeuten
Kervel
Dille
1/4 witte kool
Roze peper
Bereidingswijze
Kook de Breydelhammetjes gaar tot het vlees van het been valt en laat afkoelen.
Hak het vlees en meng het met de kappertjes, de peterselie, het gehakt, een ei en 6 el mosterdvinaigrette.
Snijd het brood in blokjes en bak ze in wat olijfolie. Snijd de witte kool zeer fijn en meng met de rest van de vinaigrette en wat graanmosterd.
Serveer de rilette met de kool en een kroepoekmengeling van preischeuten, dille, kervel en dragon. Versier met roze peper.
Stuur je recept in >