MENU

Recept

Slaatje met rilette van Breydelhammetje

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Voorgerecht

Seizoen

Lente

Calorieën

875.00 kcal/persoon

Ingrediënten

2 Breydelhammetjes
12 el mosterdvinaigrette
1 el kappertjes
1 el gehakte peterselie
1 el gehakt
1 ei
Graanmosterd
2 sneetjes brood
Olijfolie
Kroepoek
Preischeuten
Kervel
Dille
1/4 witte kool
Roze peper

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Kook de Breydelhammetjes gaar tot het vlees van het been valt en laat afkoelen.

 

Hak het vlees en meng het met de kappertjes, de peterselie, het gehakt, een ei en 6 el mosterdvinaigrette.

 

Snijd het brood in blokjes en bak ze in wat olijfolie. Snijd de witte kool zeer fijn en meng met de rest van de vinaigrette en wat graanmosterd.

 

Serveer de rilette met de kool en een kroepoekmengeling van preischeuten, dille, kervel en dragon. Versier met roze peper.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >