MENU

Recept

Panimix

1 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Calorieën

369.00 kcal/persoon

Ingrediënten

1/2 stokbroodje (meergranen)
Groentenratatouille naar keuze
2 kapperappels
2 sneden gebakken Breydelspek
Waterkers
Peterselie

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Neem het opengesneden stokbroodje en beleg het met de gebakken Breydelspek.

 

Leg eerst de groentenratatouille boven op de Breydelham, gevolgd door de kapperappels en waterkers.

 

Werk het broodje af met peterselie.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >