Panimix
Type gerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Winter, Lente, Zomer, Herfst
Calorieën
369.00 kcal/persoon
Ingrediënten
1/2 stokbroodje (meergranen)
Groentenratatouille naar keuze
2 kapperappels
2 sneden gebakken Breydelspek
Waterkers
Peterselie
Bereidingswijze
Neem het opengesneden stokbroodje en beleg het met de gebakken Breydelspek.
Leg eerst de groentenratatouille boven op de Breydelham, gevolgd door de kapperappels en waterkers.
Werk het broodje af met peterselie.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!