MENU

Recept

Zeeduivelfilet omwikkeld met Breydelspek en salie op de BBQ

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Zomer

Calorieën

205.00 kcal/persoon

Ingrediënten

4 zeeduivelfilets van 100 g
16 blaadjes salie
8 sneetjes Breydelspek
Provencaalse kruiden
Scheutje olijfolie

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Ontdoe de visfilets van de vliesjes en wrijf ze in met olie. Leg de blaadjes salie onder en boven de vis en omwikkel met sneetjes Breydelspek.

 

Prik deze vervolgens vast, wrijf ze in met olie en kruid ze met peper en provencaalse kruiden.

 

Rooster ze langs beide zijden op de barbecue of de grill. Dien op met bijvoorbeeld ratatouille, salades, boontjes…

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >