MENU

Recept

Zeebaars in bananenblad met Breydelspek en Oud Brugge kaas

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Lente

Calorieën

473.00 kcal/persoon

Ingrediënten

8 zeebaars filets met vel en geschubd
8 sneetjes Breydelspek
4 sneetjes Oud Brugge kaas
1 blikje kokosmelk ongezouten
1 bakje champignons
3 sjalotjes
Viskruiden ‘Peter De Clercq’
4 velletjes bananenblad

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Leg de filets 1 uur in de kokosmelk.

 

Leg een bananenblad open op tafel, leg een filet op 2 sneetjes Breydelspek, daarna een schijfje Oud Brugge kaas en de andere zeebaarsfilet omgedraaid erbovenop.

 

Kruid met viskruiden van Peter De Clercq en vouw het bananenblad dicht.

 

Grill gedurende 30 minuten in gesloten BBQ op 200°.

 

Dien op met aardappeltjes gevuld met ratatouille van paprikablokjes, courgette, bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, ui en aubergines (alles voorgekookt).

 

Giet er een beetje ingekookte room over en laat 10 minuten mee opwarmen in de BBQ.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >