Carpaccio van melklam met asperges, Breydelham en erwtenpuree
Type gerecht
Voorgerecht
Seizoen
Lente
Ingrediënten
Melklam
Witte asperges
Tuinerwtjes
Breydelham
Rucola
Olijfolie
Zeezout
Lavazout
Grove peper
Bereidingswijze
Schil de asperges schillen en snij ze in brunoise. Blancheer de tuinerwtjes, haal ze door een zeer fijne zeef en kruid af met peper en zout.
Bevries de lamsfilet even en snij hem flinterdun.
Snij de Breydelham in brunoise. Dresseer alles op een bord zoals op de foto en kruid af.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!