MENU

Recept

Carpaccio van melklam met asperges, Breydelham en erwtenpuree

1 personen
< 30 min

Type gerecht

Voorgerecht

Seizoen

Lente

Ingrediënten

Melklam
Witte asperges
Tuinerwtjes
Breydelham
Rucola
Olijfolie
Zeezout
Lavazout
Grove peper

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Schil de asperges schillen en snij ze in brunoise. Blancheer de tuinerwtjes, haal ze door een zeer fijne zeef en kruid af met peper en zout.

 

Bevries de lamsfilet even en snij hem flinterdun.

 

Snij de Breydelham in brunoise. Dresseer alles op een bord zoals op de foto en kruid af.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >