MENU

Recept

Sushi van Breydelham en asperges

1 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Lente

Calorieën

169.00 kcal/persoon

Ingrediënten

Kleefrijst
Safraan
Yakisushi nori (algenblaren)
Asperges
Breydelham

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Schil de asperges goed en kook ze gaar. Kook ook de rijst gaar met een mespuntje safraan. De asperges wikkel je in de fijn gesneden Breydelham.

 

Bedek, met behulp van een sushimatje, de noriblaadjes met de rijst.

 

Schik in het midden de asperges en rol de blaadjes op. Laat alles opstijven en snij in stukjes.

 

Serveer zoals op de foto op een prikker met een zeer fijne sojasaus erbij.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >