Sushi van Breydelham en asperges
Type gerecht
Aperitief
Seizoen
Lente
Calorieën
169.00 kcal/persoon
Ingrediënten
Kleefrijst
Safraan
Yakisushi nori (algenblaren)
Asperges
Breydelham
Bereidingswijze
Schil de asperges goed en kook ze gaar. Kook ook de rijst gaar met een mespuntje safraan. De asperges wikkel je in de fijn gesneden Breydelham.
Bedek, met behulp van een sushimatje, de noriblaadjes met de rijst.
Schik in het midden de asperges en rol de blaadjes op. Laat alles opstijven en snij in stukjes.
Serveer zoals op de foto op een prikker met een zeer fijne sojasaus erbij.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!