Slaatje met asperges en Breydelkroketjes
Type gerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Lente
Calorieën
291.00 kcal/persoon
Ingrediënten
400 g Breydelhamkroketjes
150 g gemengde sla
1 bussel asperges
4 radijzen
Bieslook,kervel, peterselie… (naar eigen smaak)
Voor het honingsausje:
2 soeplepels honing
2 soeplepels Tierentijnmosterd
2 eetlepels slaolie
Bereidingswijze
Maak naar eigen keuze een gemengd slaatje en garneer dit met gekookte asperges, enkele schijfjes radijs (eventueel met nog wat stukjes tomaat en komkommer, uitjes…)
Reken op een 7 à 8 minikroketjes per persoon en bak ze 4 minuten in de friteuse op 180°. Vervolgens verdeel je ze over jouw gemengd slaatje en snipper je er nog wat groene kruiden naar keuze over.
Druppel er ten slotte een sausje over van honing en mosterd. Dit maak je door de honing, mosterd en slaolie te mengen tot een homogeen geheel.
Wil je dit slaatje zelf eens maken en weet je niet goed waar je Breydelkroketjes kan vinden?
Ze zijn verkrijgbaar in alle Makro’s!
Stuur je recept in >