MENU

Recept

Ovenschotel met pompoen en Breydelspek

2 personen
30 - 60 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Herfst

Calorieën

1 599.00 kcal/persoon

Ingrediënten

600 g pompoen
250 g Breydelspek in blokjes
250 g spirelli
250 g platte kaas
3 eieren
250 g geraspte belegen kaas
2 el olijfolie
Oregano
Basilicum
Peper, zout

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Verwarm je oven voor op 200° en vet je ovenschotel in met olijfolie. Maak de pompoen schoon en snij hem in blokjes.

 

Bak de Breydelspekblokjes in een beetje olijfolie, voeg de pompoenblokjes en een scheutje bouillon (of water) toe en laat alles stoven tot de pompoen zacht is.

 

Kruid met (gedroogde) oregano, basilicum en zout. Kook de spirelli gaar. Meng de platte kaas met de eieren en de helft van de gemalen kaas en kruid af met peper en zout.

 

Meng het pompoenmengsel met de pasta en het kaasmengsel en schik alles in de ovenschotel, kruid nog wat bij met basilicum en oregano.

 

Plaats de schotel in de oven voor ongeveer 30 minuten en laat alles mooi goudgeel bakken.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >