Wraps met gerookte zalm, Breydelspek en komkommer
Type gerecht
Aperitief
Seizoen
Lente
Calorieën
454.00 kcal/persoon
Ingrediënten
200 g Breydelspek zeer fijn gesneden
1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne kruiden
4 wraps
1 komkommer
50 g pijnboompitten
200 g gerookte zalm
4 el groene pesto
Bereidingswijze
Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan. Schil de komkommer met een kaasschaaf of een dunschiller en maak daarna over de lengte plakken met de kaasschaaf.
Rooster de pijnboompitten in een droge pan iets bruin. Smeer de wraps in met een dikke laag Boursin, leg de plakjes gerookte zalm en Breydelspek hierop.
Smeer daarna de pesto over de zalm en strooi de pijnboompitten hierover. Leg hierop de plakken komkommer. Rol de wraps op en steek deze vast met enkele cocktailprikkers. Snijd de wrap in 5 à 6 stukjes.
Stuur je recept in >