MENU

Recept

Pittige spaghetti met Breydelham

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Ingrediënten

300 g Breydelham, in reepjes
3 tenen look, fijngesnipperd
200 ml room
400 g spaghetti
1 tl chilivlokken
2 uien, fijngesnipperd
enkele takjes oregano
800 g gepelde tomaten, in blik
2 blokjes runderbouillon
olijfolie
peper en zout

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Fruit de ui en de knoflook aan in olijfolie en voeg de gepelde tomaten toe. Verkruimel de bouillonblokjes boven de saus en voeg ongeveer 250 ml water toe. Kruid met chilivlokken, peper en zout. Zet het deksel op de pan en laat een halfuur pruttelen op een zacht vuurtje.

Kook de spaghetti in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg de room en 2/3de van de Breydelhamsnippers toe aan de saus, breng op smaak met peper en zout.

Giet de pasta af en meng met de saus, verdeel over borden en werk af met de rest van de Breydelhamsnippers en een takje oregano.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >