MENU

Recept

Pastaschelpen met broccolipesto en Breydelspek

< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Lente, Zomer

Ingrediënten

500 g pasta naar keuze
1 broccoli
1 teen look
1 hand bladpeterselie
50 gr pinboompitten
2 trossen tomaat
300g Breydelspek
Enkele blaadjes basilicum
Olijfolie
Zeezout
Zwarte peper

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking in licht gezouten water. 

Bak de tomaten in 2 eetlepels olijfolie in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 25 minuten.

Snijd de broccoli in stukken en blancheer in licht gezouten water.  Giet af en mix samen met de pijnboompitten, het teentje knoflook, de bladpeterselie en de 2 eetlepels olijfolie fijn in een keukenrobot.

Snijd het Breydelspek in grove stukken. Meng de pesto en het Breydelspek met de pasta. Werk af met de tomaten, olijfolie en basilicumblaadjes. Werk af met zwarte peper. 

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >