MENU

Recept

Breydelhammetje met stoemp

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Herfst

Calorieën

1 837.00 kcal/persoon

Ingrediënten

4 Breydelhammetjes/Breydelschenkel
800 g aardappelen
100 g boter
2 preistronken
2 sneetjes Breydelspek
2 dl gebonden kalfsjus

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaar en stamp ze fijn.

 

Maak er een stamppotje van met klontjes boter, wat gestoofde prei en gebakken Breydelspekreepjes.

 

Warm het Breydelhammetje op in de microgolfoven (ongeveer 5 minuten).

 

Schik de warme schenkel op de stoemp, en werk af met licht gebonden kalfsjus.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >