Breydelhammetje met stoemp
Type gerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Herfst
Calorieën
1 837.00 kcal/persoon
Ingrediënten
4 Breydelhammetjes/Breydelschenkel
800 g aardappelen
100 g boter
2 preistronken
2 sneetjes Breydelspek
2 dl gebonden kalfsjus
Bereidingswijze
Kook de aardappelen gaar en stamp ze fijn.
Maak er een stamppotje van met klontjes boter, wat gestoofde prei en gebakken Breydelspekreepjes.
Warm het Breydelhammetje op in de microgolfoven (ongeveer 5 minuten).
Schik de warme schenkel op de stoemp, en werk af met licht gebonden kalfsjus.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma.