MENU

Recept

Broodje Breydel Extra

1 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Calorieën

567.00 kcal/persoon

Ingrediënten

1/2 de stokbrood wit
100 g Breydelham
Handjevol sla
1 tomaat
Saus naar keuze

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Snijd het halve stokbrood door en strijk de bodem in met een beetje saus naar keuze. Beleg rijkelijk met 100 g Breydelham.

 

Daarbovenop sla en tomaatjes en voeg nog een beetje saus toe indien gewenst.

 

Tip voor een warm broodje: Bak het brood even af in een warme oven.

 

Vraag iets dikkere sneetjes Breydelham (ongeveer 4 mm), bak deze heel even op de pan vooraleer je hier het broodje mee belegt.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >