MENU

Recept

Gevulde portobello’s caprese met Breydelporchetta

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Ingrediënten

2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 eetlepel oregano
8 portobello’s
300 g mini mozzarellabolletjes
150 g kerstomaatjes, gehalveerd
4 plakjes Breydelporchetta
enkele blaadjes basilicum
balsamicosiroop
zwarte peper

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Meng de knoflook met de olie en de oregano.

Bestrijk het binnenste van de portobello’s met het oliemengsel.

Vul ze met de mozzarellabolletjes, de kerstomaatjes en wat porchetta.

Zet gedurende 8 à 10 minuten in de oven. Kruid met peper. Versier met basilicumblaadjes en wat balsamicosiroop.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >