Ananas met honing, tijm en Breydelham
Type gerecht
Aperitief
Seizoen
Lente, Zomer
Ingrediënten
1 ananas
200 g breydelham plakken
1 eetlepel honing
1 eetlepel olijfolie
Enkele takjes tijm
Bereidingswijze
Schil de ananas, verwijder de harde kern en snijd in blokjes.
Meng de ananas met de olijfolie en de honing en bak kort op hoog vuur.
Snijd de Breydelhamplakken in drie en drappeer over de ananas. Zet vast met een tandenprikker.
Besprenkel met de geritste takjes tijm.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!