MENU

Recept

Ananas met honing, tijm en Breydelham

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Lente, Zomer

Ingrediënten

1 ananas
200 g breydelham plakken
1 eetlepel honing
1 eetlepel olijfolie
Enkele takjes tijm

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Schil de ananas, verwijder de harde kern en snijd in blokjes.

Meng de ananas met de olijfolie en de honing en bak kort op hoog vuur.

Snijd de Breydelhamplakken in drie en drappeer over de ananas.  Zet vast met een tandenprikker.

Besprenkel met de geritste takjes tijm.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >