MENU

Recept

Medjouldadels met pistache en Breydelhammousse

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Lente, Zomer

Ingrediënten

8 medjouldadels
Breydelhammousse (1 pochette)
een handvol pistachenoten, gekneusd
enkele blaadjes oregano
enkele eetbare bloemetjes (optioneel)

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Verwijder de pit uit de medjouldadels en snijd ze doormidden.

Vul ze met de Breydelhammousse en werk af met de oregano, de pistachenoten en eventueel de eetbare bloemen.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >