Medjouldadels met pistache en Breydelhammousse
Type gerecht
Aperitief
Seizoen
Lente, Zomer
Ingrediënten
8 medjouldadels
Breydelhammousse (1 pochette)
een handvol pistachenoten, gekneusd
enkele blaadjes oregano
enkele eetbare bloemetjes (optioneel)
Bereidingswijze
Verwijder de pit uit de medjouldadels en snijd ze doormidden.
Vul ze met de Breydelhammousse en werk af met de oregano, de pistachenoten en eventueel de eetbare bloemen.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!