Aardappel met Breydelhammousse en zure room
Type gerecht
Aperitief
Seizoen
Winter, Lente, Zomer, Herfst
Ingrediënten
12 krielaardappelen
Hammousse
12 blaadjes oregano
2 eetlepels zure room
Zwarte peper
Gerookt paprikapoeder
Bereidingswijze
Was de krielaardappelen en kook ze gaar in de schil.
Snijd 2 vlakke zijden aan de langszijde van de aardappel.
Spuit hierop een toef Breydelhammousse.
Werk af met oregano, zure room, zwarte peper en paprikapoeder.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!