Orecchiette met maïs, mozzarella en Breydelham
Type gerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Winter, Lente, Zomer, Herfst
Ingrediënten
400 g orecchiette
4 el olijfolie
300 g mini-mozzarellabolletjes
350 g maïs uit blik, uitgelekt
100 g Breydelham, in blokjes gesneden
Peper en zout
Extra blaadjes basilicum
Voor de pesto:
Sap van ½ citroen
1 bosje basilicum
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 bosje munt
1 handvol pijnappelpitten
100 g Parmezaanse kaas, geraspt
Peper en zout
Bereidingswijze
Kook de pasta al dente.
Maak de pesto door alle ingrediënten te mixen.
Meng de uitgelekte pasta met de maïs, de mozzarellabolletjes en de hamblokjes.
Besprenkel met de pesto. Versier met extra blaadjes basilicum. Stuur je recept in >