MENU

Recept

Orecchiette met maïs, mozzarella en Breydelham

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Ingrediënten

400 g orecchiette
4 el olijfolie
300 g mini-mozzarellabolletjes
350 g maïs uit blik, uitgelekt
100 g Breydelham, in blokjes gesneden
Peper en zout
Extra blaadjes basilicum

Voor de pesto:
Sap van ½ citroen
1 bosje basilicum
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 bosje munt
1 handvol pijnappelpitten
100 g Parmezaanse kaas, geraspt
Peper en zout

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Kook de pasta al dente.

Maak de pesto door alle ingrediënten te mixen.

Meng de uitgelekte pasta met de maïs, de mozzarellabolletjes en de hamblokjes.

Besprenkel met de pesto. Versier met extra blaadjes basilicum.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >