Aardappelspiesjes met Breydelspek
Type gerecht
Aperitief
Seizoen
Lente, Zomer
Ingrediënten
8 aardappelen
8 Breydelspeksneetjes
1.5 el olijfolie
8 laurier blaadjes
peper
grof zeezout
Bereidingswijze
Snij de aardappelen een voor een in dunne plakjes. Halveer de blaadjes laurier. Verdeel elk van de plakjes Breydelspek in drie stukken.
Prik, per aardappel, op een stokje met hier en daar een blaadje laurier en een stukje Breydelspek ertussen (probeer de vorm van de aardappel na te bootsen).
Bestrijk de saté’s met olie en kruid ze met peper en grof zeezout.
Bak de spiesjes gaar op de barbecue.
Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!