MENU

Recept

Knapperig broodje met Breydelpastrami & kruidenricotta

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Lente, Zomer

Ingrediënten

4 broodjes
200 g ricotta
een half bosje fijngehakte platte peterselie
15 fijngehakte stengels bieslook
Ijsbergsalade
1 tomaat
200 gr Breydelpastrami
een halve ajuin in halve ringen
halve komkommer in dunne plakjes
peper & zout

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Meng de ricotta met de verse kruiden en voeg naar smaak peper & zout toe.  

Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en snijd de broodjes doormidden. Verdeel het ricotta mengsel erover. 

Beleg de broodjes verder met sla, tomaat, Breydelpastrami, ui en komkommer. 

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Nieuws & events

Bekijk alle laatste nieuwtjes  >

Blog

Bekijk alle blogberichten  >