MENU

Recept

Breydel Côte à l'os met krielaardappeltjes

< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Ingrediënten

Breydel Côte à l'os
Krielaardappeltjes
Tomaten
Komkommer
Breydelspekblokjes
Sla

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

1.Laat het vlees op temperatuur komen. Verhit een grillpan. Kruid het vlees met peper en zout. Grill het vlees. 

2. Bak de krielaardappeltjes en snijd de groentjes. 

3. Haal het vlees van de pan en snijd in schijfjes. 

4. Serveer het vlees met de krielaardappeltjes en de groentjes. 

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >