Breydel Côte à l'os met krielaardappeltjes
Type gerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Ingrediënten
Breydel Côte à l'os
Krielaardappeltjes
Tomaten
Komkommer
Breydelspekblokjes
Sla
Bereidingswijze
1.Laat het vlees op temperatuur komen. Verhit een grillpan. Kruid het vlees met peper en zout. Grill het vlees.
2. Bak de krielaardappeltjes en snijd de groentjes.
3. Haal het vlees van de pan en snijd in schijfjes.
4. Serveer het vlees met de krielaardappeltjes en de groentjes.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!