MENU

Recept

Toast met champignons en Breydelvleesbrood

8 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Ingrediënten

1 rode ui
1 teentje knoflook
400 g Parijse champignons
400 g Breydelvleesbrood naar keuze (natuur, kaas, mosterd of crispy ajuin)
50 g boter
verse dragon
8 sneetjes toastbrood
belegen kaas in schilfers

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Versnipper de rode ui en de knoflook. Snijd de champignons en het Breydelvleesbrood in gelijke blokjes. Stoof alles samen aan in de gesmolten boter en werk af met dragonblaadjes.

 

Bak de sneetjes toastbrood even aan in de pan of rooster ze krokant in de broodrooster.

 

Presenteer het champignon-Breydelvleesbroodmengsel op de toasts en werk af met kaasschilfers en dragonblaadjes.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Nieuws & events

Bekijk alle laatste nieuwtjes  >

Blog

Bekijk alle blogberichten  >