Praline van gerookte eendenborst, Breydelhammousse en speculaas
Type gerecht
Aperitief
Seizoen
Winter, Lente, Zomer, Herfst
Ingrediënten
8 sneetjes gerookte eendenborst
1 zakje Breydelhammousse
fijngemalen speculaas
fijngehakte rozemarijn
Bereidingswijze
Leg de sneetjes eendenborst open op een plank.
Spuit er aan een kant een toefje Breydelhammousse op.
Rol de sneetjes eendenborst op rond de Breydelhammousse.
Dop een van de of beide buitenste kanten van de 'pralines' in de fijngemalen speculaas.
Werk het geheel af met fijngehakte rozemarijn.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!