MENU

Recept

Praline van gerookte eendenborst, Breydelhammousse en speculaas

8 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Ingrediënten

8 sneetjes gerookte eendenborst
1 zakje Breydelhammousse
fijngemalen speculaas
fijngehakte rozemarijn

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Leg de sneetjes eendenborst open op een plank.

Spuit er aan een kant een toefje Breydelhammousse op.

Rol de sneetjes eendenborst op rond de Breydelhammousse.

Dop een van de of beide buitenste kanten van de 'pralines' in de fijngemalen speculaas.

Werk het geheel af met fijngehakte rozemarijn.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >