MENU

Recept

Aardappelsushi met Breydelham en grijze garnalen

8 personen
30 - 60 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Ingrediënten

4 bloemige aardappelen
zout
50 g zure room
olijfolie
peper
1/2 bosje bieslook
4 sneetjes Breydelham
2 norivellen
600 g grijze garnalen (niet gepeld)

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en pureer ze.
Breng op smaak met de zure room, olijfolie, peper en gehakte bieslook.
Snijd de Breydelham in zeer dunne brunoise en meng ze onder de aardappelpuree.
Verdeel de aardappelpuree over de norivellen.
Pel de garnalen en schik ze in het midden op de norivellen.
Bevochtig de uiteinden van de norivellen en rol mooi op.
Snijd in een mooie aardappelsushi

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >