MENU

Recept

Paasfantasie met Breydelham en truffel

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Lente

Calorieën

95.00 kcal/persoon

Ingrediënten

4 eieren
40 g truffel
50 g Breydelham of Breydelspek
1 takje dille
Peper, zout

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Breek de eitjes voorzichtig open, pas op want daarna worden ze terug opgevuld. Bak eerst de Breydelham lichtjes aan op de pan, meng er dan de eitjes en de geraspte truffel onder.

 

Kruid met peper en zout.

 

Vul de eitjes terug op met het eiermengsel en werk af met een pluimpje dille.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >