Paasfantasie met Breydelham en truffel
Type gerecht
Aperitief
Seizoen
Lente
Calorieën
95.00 kcal/persoon
Ingrediënten
4 eieren
40 g truffel
50 g Breydelham of Breydelspek
1 takje dille
Peper, zout
Bereidingswijze
Breek de eitjes voorzichtig open, pas op want daarna worden ze terug opgevuld. Bak eerst de Breydelham lichtjes aan op de pan, meng er dan de eitjes en de geraspte truffel onder.
Kruid met peper en zout.
Vul de eitjes terug op met het eiermengsel en werk af met een pluimpje dille.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!