Asperges met een krokantje van Breydelspek
Type gerecht
Voorgerecht
Seizoen
Zomer
Ingrediënten
1 pakje groene asperges
2 el sesamolie
Grof zout (vb. zeezout, fleur du sel of truffelzout)
Peper (van de molen)
4 sneetjes Breydelspek
Enkele Parmezaanschilfers
Bereidingswijze
Marineer de rauwe groene asperges met een beetje sesamolie. Grill deze tot ze beetgaar zijn op een matig vuur, bestrooi met een weinig zout en peper van de molen.
Leg op de BBQ de sneetjes Breydelspek en laat ze goed krokant worden. Voeg nog wat parmezaan schilfers toe. Serveer het geheel op een zomerse BBQ-dag!
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!