MENU

Recept

Asperges met een krokantje van Breydelspek

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Voorgerecht

Seizoen

Zomer

Ingrediënten

1 pakje groene asperges
2 el sesamolie
Grof zout (vb. zeezout, fleur du sel of truffelzout)
Peper (van de molen)
4 sneetjes Breydelspek
Enkele Parmezaanschilfers

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Marineer de rauwe groene asperges met een beetje sesamolie. Grill deze tot ze beetgaar zijn op een matig vuur, bestrooi met een weinig zout en peper van de molen.

 

Leg op de BBQ de sneetjes Breydelspek en laat ze goed krokant worden. Voeg nog wat parmezaan schilfers toe. Serveer het geheel op een zomerse BBQ-dag!

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >