MENU

Recept

Asperges met Breydelham en mosterdvinaigrette

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Lente

Calorieën

773.35 kcal/persoon

Ingrediënten

24 asperges
4 sneetjes ovengebakken Breydelham
2 el graanmosterd
1 el mosterd
1 eidooier
6 el water
2 el wite wijnazijn
3 dl olijfolie
2 el fijngehakte bieslook of peterselie

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Kook de asperges gaar. Snijd de Breydelham in julienne.

 

Meng de mosterd met de eidooier, het water, de azijn en de olie tot een vinaigrette.

 

Serveer de asperges met de ham en de mosterdvinaigrette en strooi er een beetje bieslook overheen.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >