Asperges met Breydelham en mosterdvinaigrette
Type gerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Lente
Calorieën
773.35 kcal/persoon
Ingrediënten
24 asperges
4 sneetjes ovengebakken Breydelham
2 el graanmosterd
1 el mosterd
1 eidooier
6 el water
2 el wite wijnazijn
3 dl olijfolie
2 el fijngehakte bieslook of peterselie
Bereidingswijze
Kook de asperges gaar. Snijd de Breydelham in julienne.
Meng de mosterd met de eidooier, het water, de azijn en de olie tot een vinaigrette.
Serveer de asperges met de ham en de mosterdvinaigrette en strooi er een beetje bieslook overheen.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!