MENU

Recept

Aardappelblini's met Breydelham, salade van knolselder en appel

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Lente

Calorieën

148.00 kcal/persoon

Ingrediënten

250 g bloemig kokende aardappelen
2 sneetjes Breydelham
40 g knolselder
40 g groene appel
1 eierdooier
10 g room
10 g boter
10 g bloem
Peper, zout
1 el mayonaise

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water, giet ze af en plet de gekookte aardappelen. Meng dit met de eierdooier, de boter, de room en de bloem. Breng op smaak met peper en zout.

 

Snijd de knolselder en appel in flinterdunne reepjes en meng met de mayonaise. Verwarm een beetje boter in een pan en doe er enkele lepels puree in.

 

Zorg er voor dat de lepels puree ver genoeg uit elkaar liggen.

 

Bak ze goudbruin tot pannenkoekjes en haal ze voorzichtig uit de pan. Schik de blini’s op borden en werk af met Breydelham en de salade.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >