MENU

Recept

Bloemkoolflensjes met Breydelham

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Winter

Calorieën

668.00 kcal/persoon

Ingrediënten

1 bloemkool
3/4 l melk
200 g bloem
2 eieren
200 g Breydelham in reepjes of blokjes
150 g boter
150 g gemalen kaas
1/2 l bechamelsaus
Peper, zout
Nootmuskaat
100 g gemengde sla

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Kook de bloemkoolroosjes gaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Mix de melk, de eieren, de bloem en de bloemkoolroosjes.

 

Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

 

Bak van dit deeg kleine flensjes. Bak de Breydelham kort. Bereid een kaassaus door een roux te mengen met melk en kaas.

 

Serveer de flensjes in een blaadje gemengde sla met de Breydelham en de kaassaus.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >