MENU

Recept

Gevulde aardappel met pastinaak en Breydelham

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Voorgerecht

Seizoen

Winter

Calorieën

144.00 kcal/persoon

Ingrediënten

4 grote aardappelen (bintjes)
1 pastinaak
150 g kervel
2 el room
150 g Breydelham in reepjes of in blokjes
Peper, zout
Nootmuskaat

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Was de aardappelen en kook ze in de schil in gezouten water. Schil de pastinaak en kook deze eveneens gaar in gezouten water. Hak de kervel fijn.

 

Maak een puree van de pastinaak en meng hieronder de gehakte kervel en de Breydelham.

 

Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

 

Hol de aardappelen uit en vul deze op met de warme puree, leg er een klontje boter op en plaats nog even onder de grill. Versier met een takje kervel.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >