MENU

Recept

Lamskoteletten met pesto van erwten en Breydelham

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Lente

Calorieën

868.00 kcal/persoon

Ingrediënten

4 lamskoteletten ongeveer 200 g/stuk
1 bussel witte asperges
50 g tuinerwtjes
100 g Breydelham
50 g pijnboompitten
1 teentje knoflook
Peper, zout
1 dl olijfolie

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Maak pesto met de tuinerwten, de look, de peper, het zout, de Breydelham en de pijnboompitten.

 

Bak de koteletten aan, besmeer ze met de pesto en plaats ze in een voorverwarmde oven op 180°.

 

Schil de asperges en snij ze in fijne langwerpige schijfjes met een mandoline.

 

Blancheer deze tagliatelle van asperges, giet af en stoof even aan in olijfolie. Dresseer op een bord.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >