MENU

Recept

Panini Tomaat Dijonnais met Breydelkoek

1 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Ingrediënten

1 wit stokbrood
1 zakje smeltmozzarella
2 el gekruide tomatensaus
1/2 Breydelkoekje met mosterd
Een handjevol rucola
Uisnippers

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Snij het stokbrood middendoor en besmeer de onderkant met de gekruiden tomatensaus.

 

Breng de schijfjes Breydelkoek met mosterd aan en beleg vervolgens met de smeltmozzarella, rucola en uisnippers.

 

Sluit het stokbrood en leg het in de panini-grill.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >