MENU

Recept

Speculaas met Breydelspek en brie

8 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Ingrediënten

4 sneetjes brie (ca. 0,5 cm dik)
16 speculaaskoekjes
4 sneetjes Breydelspek (ca. 0,5 cm dik)
4 gedroogde abrikozen
verse bieslook

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 °C. Verdeel de brie over de verschillende speculaaskoekjes en werk af met een reepje Breydelspek. Verwarm de hapjes kort in de voorverwarmde oven op 190 °C.

 

Serveer voorzichtig en werk af met fijngehakte abrikoos en bieslook.

 

Tip: Een extra laagje toevoegen kan altijd! Een sneetje peperkoek is ook ideaal in combinatie met Breydelspek en brie.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >