MENU

Recept

Broodje Breydelspek

2 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Calorieën

353.00 kcal/persoon

Ingrediënten

4 dikke sneden Breydelspek
Bieslookdressing of honingmosterdressing
2 broodjes (ronde ovenkoeken of pistolets)
Een handjevol krulsla
1 eetlepel olijfolie

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Snij de dikke sneden Breydelspek in blokjes. Bak het Breydelspek mooi bruin in de pan met een heel klein beetje olijfolie. Snij het broodje halfopen en leg er enkele blaadjes sla tussen.

 

Vul het broodje met de warme Breydelspekblokjes en werk af met een bieslookdressing of honingmosterddressing.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >