Broodje Breydelspek
Type gerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Winter, Lente, Zomer, Herfst
Calorieën
353.00 kcal/persoon
Ingrediënten
4 dikke sneden Breydelspek
Bieslookdressing of honingmosterdressing
2 broodjes (ronde ovenkoeken of pistolets)
Een handjevol krulsla
1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
Snij de dikke sneden Breydelspek in blokjes. Bak het Breydelspek mooi bruin in de pan met een heel klein beetje olijfolie. Snij het broodje halfopen en leg er enkele blaadjes sla tussen.
Vul het broodje met de warme Breydelspekblokjes en werk af met een bieslookdressing of honingmosterddressing.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!