MENU

Recept

Pastasalade met Breydelspek

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Calorieën

805.25 kcal/persoon

Ingrediënten

400 g pasta
300 g Breydelspek
8 gedroogde abrikozen
8 gedroogde pruimen
1 rijpe peer
Handvol rucola
2 sneetjes peperkoek
Voor de dressing:
100 g romige blauwe kaas
100 g zure room
Scheutje kippenbouillon
Peper en zout
Lavas

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Kook de pasta al dente in gezouten water. Snijd de abrikozen en pruimen in 2. Snijd de peer in kleine stukjes. Snijd het Breydelspek in reepjes en bak krokant.

 

Snijd de peperkoek in blokjes en bak krokant. Meng de kaas, zure room en bouillon in de blender. Snijd de lavas fijn en meng eronder. Meng onder de pasta. Smaak af met peper en zout. Werk af met de Breydelspeklardons en de rucola.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >