MENU

Stem ons tot Voka Ambassadeur

 

Breydel trekt de bokshandschoenen aan en strijdt om de titel ‘Voka Ambassadeur 2019’. Kick jij ons naar de eindronde? Stemmen doe je hier in een handomdraai! Geef ons tot 30 oktober een forse boost door deze contest te delen!


 

Waarom we deze trofee verdienen?

 

Met ons korte-ketenconcept zijn we een voortrekker binnen de vleesindustrie. We nemen ook een voorbeeldfunctie op als het aankomt op sociaal en ecologisch duurzaam ondernemen in Vlaanderen: met onze vijf-sterrenaanpak benadrukken we ons engagement voor mens, milieu en natuur.

 

Onze zaakvoerder is bovendien een inspiratiebron voor jonge ondernemers: zijn passie, gedrevenheid en durf/zin voor ondernemen zorgden ervoor dat hij onder meer de voedselcrisissen van de jaren ’90 overleefde en het merk Breydel kon deponeren als ‘gevestigde waarde’ in de markt. De titel ‘Voka Ambassadeur 2019’ zou ook een mooie bekroning zijn van zijn uitgebreide engagement binnen Voka. Hieronder zie je hem in actie!

 

Tot slot zijn we ervan overtuigd dat we - door onze unieke aanpak en maximale inzet op beleving – écht onderscheidend zijn.

Interview met Ivan De Keyser, bedrijfsleider en eigenaar van Breydel

Blog

Bekijk alle blogberichten  >